Workshops

Tijdens onze workshops leren aanwezigen alles dat is gerelateerd aan een gezonder leven. Dit gaat van gezondere voeding, dagindeling in functie van meer sport, initiatielessen van verschillende soorten sporten, het behalen van bepaalde sportieve doelen, etc.

Hoe bepalen we het onderwerp van een workshop?
Enerzijds is er de optie om in te schrijven voor een workshop die we in eigen naam organiseren, dit kan zowel in groep als individueel. Anderzijds is er de optie om voor een specifieke workshop te kiezen die we organiseren voor u en/of uw organisatieleden.

Voorbeelden van workshop

1. Kookworkshops (gezonder koken, huidige voeding veranderen, slim koken, etc.)
2. Sportworkshops (danslessen, aerobics, heftechnieken, bokslessen, etc.) Dit kan zowel op verplaatsing als op de werkplek van de organisatie. De inhoud van de workshops wordt gekozen in overleg met de belanghebbenden.

Kwalitatieve workshops

Door partnerschappen aan te gaan met experten in alle velden, zoals diëtisten, ergonomen en topsporters, kunnen wij ook hier een kwalitatieve workshop aanbieden die gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Voor wie?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar, zowel voor mensen met fysiek intensieve jobs als mensen met zittende jobs. De workshops worden aangepast aan de levensstijl van de persoon. Zo zullen mensen met zittende jobs meer nood hebben aan houdingstechnieken en hebben mensen met fysieke jobs meer nood aan heftechnieken. Zo zijn er nog veel verschillen waardoor onze workshops op maat een ideale hulp zijn bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

Hebt u nog vragen over wat we specifiek kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op met een van onze experts!

Contacteer ons!