Fitheidsmetingen

Tijdens fitheidsmetingen wordt de algehele conditie, de optimale hartslag, de verzuring van de spieren en de fysieke mogelijkheden geanalyseerd.

Hoe gaan we te werk?

1. De persoon wordt uitgenodigd in onze speciaal uitgeruste faciliteit waar de testen zullen plaatsvinden.

2. Hier wordt een uitleg gegeven over het verloop van de testen, waarna een intakegesprek zal plaatsvinden met een personal coach. Hierbij wordt naar de levensstijl en sport- en eetgewoontes van de persoon gepeild.

3. Hierna neemt de persoon plaats op een loopband of een stationaire fiets waarbij verschillende factoren in real-time worden gemeten om een correct beeld te krijgen van de gezondheidssituatie van de geteste persoon. Deze test wordt begeleid door een personal coach.

4. Na een verfrissende douche gaat de persoon langs de aanwezige cardioloog. Deze zal de cardiologische toestand analyseren en zal letsels uitsluiten.

5. Tenslotte wordt deze test afgesloten met de bespreking van het rapport. Hierbij wordt op een laagdrempelige manier uitgelegd hoe de fysieke toestand van de persoon is en wordt een voeding- en trainingsschema overhandigd evenals de resultaten.

Fitheidsmeting met masker om de opname van o2 en uitstoot van co2 te meten. Hiermee wordt de VO2 gemeten. 2
Tijdens een fitheidsmeting wordt alles geregistreerd, van opname van zuurstof tot en met hartslag en verzuring van de spieren.

Uw voordeel

1. U vergaart inzicht in de gehele conditie, waar uw limieten liggen, wat u best kan ondernemen, etc.
2. Inzicht in bron van de problemen. Bent u heel snel uitgeput? Een analyse kan uitsluitsel bieden.
3. Leidraad voor gerichte oplossingen.
4. Wetenschappelijk onderbouwde informatie
5. Meten is weten!

Hebt u nog vragen over wat we specifiek kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op met een van onze experts!

Contacteer ons!